Brewhouse Jazzbands musikere

Michael Henning Jensen

Michael H. Jensen, trommer

Michael har spillet i mange forskellige sammenhænge gennem årene, det være sig alt fra jazz til dansemusik, teater/revy, samt pop og rock

Trommer

Banjo

Ove Lindholm, banjo

Ove Lindholm var i mange år selvstændig herreekviperingshandler. Har spillet banjo i en stor del af sit liv, men har oprustet sin musikalske aktivitet i de senere år.

Ove Lindholm

Leo Svendsen

Leo B. Svendsen, klarinet 

Leo  er uddannet grafiker og har senest arbejdet som underviser på Hansenberg Kolding , men er i dag billedkunstner / Pensionist. Leo har spillet klarinet i Vibæk jazz band de sidste 22 år.

Klarinet

Klaver

Morten Lyngsø, piano og sang

Morten har i mange år været lærer, men er i dag uddannelsesvejleder. Morten har spillet flere andre instrumenter, men har i de senere år koncentreret sig om klaveret.

Morten Lyngsø

Carsten S. Hansen

Carsten Spangsberg Hansen, trompet, flygelhorn og sang

Carsten er lærer ved Alslev Skole. Blandt sine mange musikalske aktiviteter har Carsten en fortid som en af Vesterhavsdrengene i Esbjerg.

Trompet

Bas

Niels Oudrup, bas

Niels er uddannet lærer. Niels har spillet i mange forskellige sammenhænge, men Futtes Kvartet, Nuuk Orleans jazz Band, Sugar Beet Stompers og The Best Jazzmen Danois er nogle af dem. Udover at spille med Brewhouse Jazzband er Niels også med i Jazz kvartetten Old Folks.

Niels Oudrup